קישור מספר הוואטסאפ שלך
קבלו קוד חד-פעמי ושלחו אותו מהמספר שאתם כבר משתמשים בו עם הבוט. זה מה שמוכיח שזה באמת אתם — שום דבר אחר לא מוכיח את זה.
פתיחת וואטסאפ
ממתין שהוא יגיע — זה מתעדכן אוטומטית.
פרופיל
יומן Google
חברו את היומן שהבוט צריך לקרוא ולכתוב אליו. ראו למה מבוקשת הרשאה.
משק בית
שתפו רשימה עם אדם נוסף שכבר משתמש בבוט — למשל רשימת קניות שאתם מוסיפים אליה יחד. הוסיפו את המספר שלו, והוא יקבל בקשת אישור בטלפון שלו; שום דבר לא משותף עד שהוא יאשר. הוספה למשק בית לעולם לא נותנת לאף אחד גישה לבוט.
אזור מסוכן
מחיקת כל מה שהבוט יודע עליך — הרשימות, התזכורות, חיבור היומן, הפרופיל והגישה. הפעולה סופית ואי אפשר לבטל אותה.