התחברות לניהול הפרופיל שלך

זה רק עבור ההגדרות מאחורי הבוט — השם שהעוזר קורא לעצמו, העיר שלך, התקציר הבוקר וחיבור יומן Google. זה לא מחליף את הוואטסאפ — עדיין מדברים עם הבוט בדיוק כמו קודם.

המשך עם גוגל

התחברות עובדת רק עבור מספר שכבר הוזמן להשתמש בבוט. היא לעולם לא מעניקה גישה בעצמה — ראו את תנאי השימוש.